Hvordan Jottacloud Foto fungerer sammen med din Jottacloud konto

Jottacloud Foto er en ny brukeropplevelse designet for rask og enkel visning og deling av bilder og videoer. Jottacloud samler automatisk alle dine bilder og videoer fra alle dine enheter som er koblet til Jottacloud, for så å vise dem i en oversiktlig tidslinje og i album.

Jottacloud Foto er tilgjengelig for alle brukere, helt gratis.

• Alle bildene dine fra alle enhetene blir vist i en tidslinje
  • Du kan organisere bildene i album
  • Deling av bilder og album har aldri vært lettere
  • Inviter venner for å legge til bilder i albumene du delte
  • Albumer blir automatisk opprettet basert på hvor du tok bildene
  • Jottacloud Foto støtter de fleste RAW formatene