Kom i gang med Jottacloud Foto

For å starte å bruke Jottacloud Foto, logg inn på din Jottacloud-bruker på: www.jottacloud.com, og klikk på de tre horisontale strekene i øvre venstre hjørne for å få opp navigasjonsmenyen:

• Klikk så på “Bilder” i navigasjonsmenyen:

• Da kommer du til velkomst-vinduet på Jottacloud Foto:

• Du vil bli stilt i køen for Jottacloud Foto. Basert på nett-trafikken vil vi starte å importere dine bilder og videoer, og bygge opp din Foto tidslinje og album. Du vil få en email når systemet er klart til å brukes. Det er mulig å komme tilbake ved en senere anledning, og da vil systemet være klart til å brukes.