Sikkerhetskopiering av Bilder og Video på PC og Mac

For å sikkerhetskopiere bilder og/eller video fra en datamaskin må du først installere Jottacloud programmet (klienten) på din maskin. Vennligst se denne installeringsguiden for Windows, eller denne for macOS for å installere programmet på din maskin.

• Start ved å åpne Jottacloud programmet, dobbeltklikk på Jottacloud ikonet eller trykk på ikonet nede ved klokken:

• Programmet vil nå åpnes, og vise “Backup” fanen. For å starte å sikkerhetskopiere data kan du enten dra mapper inn i programvinduet eller trykke på “Legg til mappe” nede i venstre hjørne for å velge mappen fra en liste:

• Klienten vil nå starte å laste opp innholdet i mappen/mappene du la til. Bilder og video vil bli lagt til din Jottacloud Foto tidslinje: