Nye websider - Oversikt over nye funksjoner og endringer(Oppdatert).

Vi gleder oss over å kunne lansere våre helt nye innloggede websider! Redesignet og bygget opp helt fra bunnen av for å tilby mer funksjonalitet, raske og moderne sider med vesentlig forbedret brukeropplevelse.
Vi har også gjort det enklere for brukerne å forstå våre tre hovedfunksjoner:

 

Synkronisering, Backup og Deling.

 

 

 

Nyt dine bilder:

Vi har gjort det enklere for deg å nyte dine bilder med større forhåndsvisninger og forbedret bildekarusell for å enkelt kunne bla gjennom dine lagrede minner. Vi har også lagt til støtte for råformatbilder for fotoentusiaster!

 

 

Enklere deling:

Nå kan du generere åpne lenker for både mapper og enkeltfiler, for enkel deling med familie og venner eller kolleger.

 

 

 

Webopplasting og "Dra og Slipp" funksjonalitet:

Enkel opplasting direkte på websiden bare ved å dra en fil eller mappe inn i websiden og slippe den.

 

 

Under Synkroniserte filer:

  • Her finner man alle filer/mapper man har lagt i sin synkroniseringsmappe og alle filer/mapper andre har delt med deg.
  • Disse filene er synkronisert ned til alle datamaskiner du har koblet til din Cloud konto. De er ikke synkronisert ned på nettbrett og telefoner.
  • Alle mapper og filer som ligger under Synkroniserte filer kan slettes lokalt, men da slettes det også på serveren vår. Husk å arkivere mapper til arkivet før du sletter, dersom du vil beholde en kopi på våre servere.
  • Arkivering gjøres ved å benytte Ny mappe, kopier og flytt funksjonene på nettsiden.

 

 

Sikkerhetskopier:

  • Alle mapper og filer som ligger under Sikkerhetskopier kan slettes lokalt, men da slettes det også på serveren vår. Husk å arkivere mapper til arkivet før du sletter, dersom du vil beholde en kopi på våre servere.
  • Arkivering gjøres ved å benytte Ny mappe, kopier og flytt funksjonene på nettsiden.
  • Backup av datamaskiner fungerer som tidligere, og disse vises med navn under Sikkerhetskopier. Alle data som slettes lokalt fra disse datamaskinene slettes også i skyen.

 

 

 Delte filer:

Her finner man alle filer og mapper man har delt med andre, og som andre har delt med deg.

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 2 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål?

Send en forespørsel

Kommentarer