Hvordan gjenoppretter jeg mapper/filer fra Backup?

Du kan gjenopprette/laste ned alle filer og mapper du har lastet opp tidligere, under "Last ned" fanen i Jottacloudprogrammet. Du kan laste ned flere mapper eller filer samtidig.

For å gjenopprette filer ved hjelp av Jottacloudprogrammet du har installert på din datamaskin, er det bare å åpne Jottacloudprogrammet og klikke "Last ned" fanen. Du vil nå se dette bildet:

Dobbelklikk datamaskinnavnet som har de filene du vil laste ned. Klikk på filene eller mappene du vil laste ned så de blir merket, og klikk "Start nedlasting"

Etter dette kommer ett nytt vindu opp, som ber deg velge hvor du vil plassere filene. For å bekrefte plassering klikke "Start nedlasting" igjen.

NB! For å se hva du har lagret på de forskjellige enhetene dine(Datamaskiner/Mobil/Nettbrett), dobbeltklikk navnet på enheten.