Hvordan fjerner jeg en offentlig lenke(url)?

I Jottacloud programvaren gå til "Last ned"-fanen, og velg "Linker" fra listen. Du vil nå se en liste over alle offentlige url-er i din Jottacloud konto.

Klikk på "Avslutt deling" for å lage en url privat igjen. Etter å ha gjort dette vil ikke filen bli delt, og kan derfor ikke brukes til å laste ned filen url-en pekte på.

Du kan gjøre det samme når du er logget inn på www.jottacloud.com. Klikk på "Lenker" i menyen til venstre. For å slutte deling av en fil, klikker du det lille krysset ut i kjetting ikonet til høyre for filnavnet.