Hvordan lager jeg en offentlig lenke(url)?

Slik deler du en fil gjennom Jottacloud klient, åpne "Last ned"-fanen, og velg enheten og mappen hvor filen er lagret. Deretter klikker du "Hent URL" til høyre for filnavnet. Kopier URL fra ledeteksten på skjermen, og send dem til mottakere av filen.

-

Det er også mulig å dele en fil som dette når man er logget inn på vår nettside på www.jottacloud.com

Velg enheten og mappe ved å velge fra menyen til venstre. Du kan nå huke av sjekkboksene til venstre for de filene du vil dele, og klikk deretter på "Del valgte", på toppen av siden. Deler man mer enn en fil vil det bli pakket til en. Zip mappe. Hvis du bare ønsker å dele en fil, kan du også klikke det lille dele ikonet (lite kjede).

Du vil nå få en melding der du kan velge å enten kopiere URL og sende til mottakerne slik du vil, eller fylle i e-mailadresses til mottakerne til å sende en e-post med lenke gjennom Jottacloud.

Når du er fornøyd med ditt valg, klikk "Dele og lukke".

-

Hver offentlig URL kan brukes 100 ganger, eller til du avslutter deling manuelt. Husk å teste den offentlige URL-en før du sender dem til mottakerne.