Jottacloud for Mac OS X

For å installere Jottacloud, bare gå til Nedlastningsiden.

Installere Jottacloud

For å installere Jottacloud, dobbeltklikke på jottacloud.dmg filen.

Dette åpner Jottacloud Installasjonsarkivet.

Dra og slipp Jottacloud ikonet til Programmer-mappen.

Steg 1 - Start Jottacloud

Start Jottacloud programmet ved å dobbeltklikke på Jottacloud ikonet i Programmer-mappen.

Steg 2 - Login og Valg av Datamaskin

Logg inn med ditt brukernavn og passord.

Steg 3: Gi et navn for datamaskinen. Det kan være "ditt navn" pc eller andre varianter du ønsker. Datamaskinnavnet må være minst seks tegn og kan ikke inneholde mellomrom. Klikk "Neste".

Steg 4: Oppsettet vil automatisk velge en standard synkroniserings plassering. Klikk "Neste" for å godta standardplasseringen eller "..." for å velge en annen plassering.

Steg 5: Merk av foran de mappene du ønsker å sikkerhetskopiere. Det vises en hake ved siden av mappene du har valgt. Klikk "Neste" når du har fullført dine valg. Du kan legge til flere mapper til denne listen når som helst.

Steg 5 – Jottacloud vil nå ta deg med på en fem-skjerms omvisning. For å gå til neste skjermbilde klikk "Neste". Når turen er ferdig, klikk "Start Jottacloud."