Hvordan: dele mapper i Jottacloud

Slik deler du mapper i Jottacloud:

• Dra og slipp eller kopier mappen du vil dele til Jottacloud synkroniseringsmappe(du kan finne denne under Favoritter om du åpner filutforskeren på din datamaskin)
  • Du kan starte mappedeling ved å høyreklikke Jottaclouds programikon som du finner ved siden av klokken på din datamaskin, og deretter velge "Del en mappe.." fra menyen.

-Du vil nå bli overført til en webside, og på denne siden kan du fullføre mappedelingen:

• Skriv inn e-postadressen til den personen du vil dele mappen med. Man kan bare dele mapper med andre brukere av Jottacloud. Gratiskontoer kan dele og være medlem i delte mapper.
  • Skriv inn en melding til personen du inviterer, om du vil
  • Klikk "Send"

Personen du har invitert vil nå motta en e-post, hvor de kan klikke på en lenke for å gotda invitasjonen og se innholdet i mappen. Når de aksepterer invitasjonen så vil den delte mappen genereres og innhold synkroniseres i Jottacloudmappen på deres datamaskin. Alle endringer gjort av ett medlem av mappen, vil lastes opp og så bli synkronisert til alle medlemmene i mappen.