Jottaclouds personverngaranti

• Vi skal kun lagre dokumentene dine i Norge, eller i et land med liknende eller enda strengere personvernlovgivning
  • Vi skal operere under norsk jurisdiksjon
  • Vi skal aldri overvåke hva du lagrer hos Jottacloud
  • Vi vil ikke overlevere brukerdata til myndighetene om vi ikke mottar en kjennelse fra norsk rettsvesen
  • Vi skal ikke utveksle, lagre eller prosessere brukerdata hos en tredjepartstjeneste som f.eks. Amazon
  • Våre ansatte skal aldri åpne eller lese dine dokumenter uten skriftlig tillatelse fra deg
  • Alle våre ansatte skal signere konfidensialitetsavtale
  • Vi lover å slette all brukerdata om deg når du avslutter kundeforholdet med oss