Hvordan nedgraderer jeg Jottacloud kontoen min?

Før du kan nedgradere din Jottacloudkonto så må du sørge for å være under lagringsgrensen på det nye abonnementet ditt. Dette betyr ofte at du må slette noen av dataene du har lastet opp fra før, for å komme under den nye lagringsgrensen.

Husk også å slette innholdet i papirkurven på Jottacloud nettsider, slik at du får frigjort plassen umiddelbart.

For å nedgradere din Jottacloud konto, går du så frem på denne måten:

• Logg på www.jottacloud.com
  • Klikk navnet ditt oppe til høyre, velg instillinger
  • Klikk "Abonnement"
  • Klikk "Endre abonnement"
  • Følg instruksjonene på skjermen og velg ditt nye abonnement.