Hvordan legger jeg til nye brukere på bedriftskontoen vår?

• Start med å logge på www.jottacloud.com med en konto som har adminrettigheter på bedriftskontoen.
  • Deretter klikker du "Bedriftsinnstillinger" øverst til høyre i skjermbildet:

• Klikk "Add users" knappen:

• Fyll inn personalia for den nye brukeren. Du kan også bestemme hvor mye lagringsplass den nye brukeren skal ha tilgjengelig, og du kan gi den nye brukeren Admin rettigheter(det kan være flere admins på en konto).
  • Klikk "Create user" når du er førnøyd. Den nye brukeren får en velkomste-post, der de blir bedt om å følge en lenke for å generere ett personlig passord.