Hvordan tar jeg Backup/sikkerhetskopierer jeg mapper med i Jottacloud?

Steg 1: For å åpne Jottacloudprogrammet dobbelklikk på Jottacloudikonet på skrivebordet ditt.

Steg 2: Vinduet under vil nå åpne seg og vises.

Steg 3: Legg til mapper – Klikk arkfanen "Backup" og dra-og-slipp mapper du vil ha sikekrhetskopiert inn i det åpne området. Du kan også klikke "Legg til mappe" for å legge til mapper via Finder/Windows utforsker.

Når du har lagt til mapper i Backup, vil Jottacloud speile disse til Jottaclouds servere. Når du sletter en av disse mappene lokalt, vil Jottacloud slette de samme mappene på Jottaclouds server. Data som du kun ønsker å lagre uten kontinuerlig sikkerhetskopiering, bør arkiveres på nettsiden vår.