Hvordan sletter jeg min Jottacloudkonto?

Er du sikker på at du ønsker å slette din Jottacloudkonto? Prøv gjerne å kontakte oss først, dersom du opplever problemer med Jottacloud. Kanskje vi kan hjelpe deg?

Du kan slette din Jottacloudkonto på følgende måte:

  • Logg på www.jottacloud.com
  • Klikk "Min konto"
  • Klikk "Slett konto"
  • Skriv inn ditt nåværende passord for å bekrefte sletting av konto.
  • Klikk "Slett konto" knappen for å slette din konto.

Når du sletter en konto er den ikke lenger tilgjengelig på Jottacloud, og alle filene du tidligere har lastet opp vil slettes permanent. Dine datamaskiner og mobile enheter vil ikke lenger sikkerhetskopiere data til din Jottacloudkonto.

Sletting av en Jottacloudkonto vil ikke påvirke data som ligger lagret lokalt på dine enheter.

 

 

Var denne artikkelen nyttig?
1 av 6 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål?

Send en forespørsel

Kommentarer