Hvordan endrer jeg betalingsinformasjonen som er registrert på min Jottacloud konto?

For private/individuelle kontoer:

Du kan endre din betalingsinfo under "Min konto", når du er logget inn på www.jottacloud.com.

1. Logg på/klikk Min konto.
  2. Klikk "Abonnement"
  3. Klikk "Endre kredittkort" lenken
  4. Velg VISA eller MasterCard og klikk "Neste"
  5. Du vil nå bli sendt til vår betalingssystem leverandør, hvor du må bekrefte betalingen som i en nettbank.
  6. Fyll inn din nye kredittkort informasjon, og klikk "Registrér kredittkort"

For Bedriftskontoer:

Du kan endre din betalingsinfo under "Bedriftsinnstillinger", når du er logget inn på www.jottacloud.com.

1. Logg på/klikk "Bedriftsinnstillinger"
  2. Klikk "Change Credit Card" knappen under "Billing section"
  3. Klikk "Change Credit Card button" på den neste siden
  4. Du vil nå bli sendt til vår betalingssystem leverandør, hvor du må bekrefte betalingen som i en nettbank.
  5. Fyll inn din nye kredittkort informasjon, og klikk "Registrér kredittkort"