.PST filer fra Outlook

Det kan noen ganger oppstå problemer med å ta Backup av .pst-filen fra Outlook, da dette kan være store filer som endres nesten kontinuerlig. Man kan da havne i den situasjonen at filen blir endret før en opplasting av den er ferdig, så Jottacloud må starte opplastingen på nytt og på nytt.

Det er to alternative måter å gjøre backup av .pst-filen på:

1. Benytt tidsstyrt Backup for å gjøre denne backupen når du er ferdig med arbeidet for dagen. Det er viktig at du avslutter Outlook/Office for Backup starter, og at du ikke lar maskinen gå i dvale da det kan stoppe backupen.Screen_Shot_2017-09-26_at_3.15.15_PM.png

2. Lag en ny mappe og kopier .pst filen fra outlook til denne nye mappen. Legg til den nye mappen i Backup. Velger du å benytte denne metoden, er du nødt til å manuelt kopiere .pst filen fra Outlook til den nye mappen med jevne mellomrom, slik at du har en oppdatert backup. Tidsstyrt Backup finner du under Innstillinger i Jottacloud-programmet