Laste ned data fra Jottacloud til din datamaskin

Det finnes flere måter å laste å laste ned data fra din Jottacloudkonto til din datamaskin. Du kan laste ned data via Last ned i Jottacloudprogrammet, Synkmappen Jottacloud eller via våre nettsider. Under følger forklaringer på de ulike nedlastingsmetodene:

Laste ned via Jottacloudprogrammet:

Du kan gjenopprette/laste ned alle filer og mapper du har lastet opp tidligere, under "Last ned/Restore" fanen i Jottacloudprogrammet. Du kan laste ned flere mapper eller filer samtidig.

For å gjenopprette filer ved hjelp av Jottacloudprogrammet du har installert på din datamaskin, er det bare å åpne Jottacloudprogrammet og klikke "Last ned" fanen. Du vil nå se dette bildet:

Dobbelklikk datamaskinnavnet som har de filene du vil laste ned. Klikk på filene eller mappene du vil laste ned så de blir merket, og klikk "Start nedlasting"

Etter dette kommer ett nytt vindu opp, som ber deg velge hvor du vil plassere filene. For å bekrefte plassering klikke "Start nedlasting" igjen.

NB! For å se hva du har lagret på de forskjellige enhetene dine(Datamaskiner/Mobil/Nettbrett), dobbeltklikk navnet på enheten.

Laste ned via nettleseren:

Logg på www.jottacloud.com med brukernavn og passord.

Navigér til den fanen du ønsker å laste ned fra(Synkroniserte filer, Sikkerhetskopier, Arkiv eller Papirkurv). Huk deretter av de mappene/filene du ønsker å laste ned, og så klikker du "Last ned" oppe til høyre på siden:

Forskjellige nettlesere laster ned data på litt forskjellig måte. Mange nettlesere har en egen "Nedlastinger/Downloads" mappe som filene plasseres i, mens noen nettlesere lar deg velge plassering for hver nedlasting du setter i gang.

Laste ned via Jottacloud synk-mappe:

Synkmappen "Jottacloud" laster ned alt innholdet fra synkroniserte filer automatisk så snart du laster ned og installerer Jottacloudprogrammet. Du kan også laste ned innholdet fra nettsiden som forklart over.

Vi anbefaler å bruke Jottacloudprogrammet til å laste ned større datamengder. Nettsiden egner seg godt for nedlasting av mindre mapper og filer.